Τρόποι Αποστολής - Μεταφορικά

Αποστολή και Παράδοση:
Οι παραδόσεις εκτελούνται με την speedex Courier. Όλες οι παραδόσεις γίνονται στην πόρτα σας εκτός από την επιλογή της παραλαβής από το κατάστημα. Εφόσον έχετε κάνει παραγγελία με εγγραφή, θα λάβετε ενημέρωση στο mail σας, την ημέρα της αποστολής της παραγγελίας σας με όλα τα στοιχεία αποστολής καθώς και την ταυτότητα αποστολής (voucher) του δέματος ώστε να μπορείτε να δείτε που βρίσκετε η αποστολής σας (tracking) ανά πάσα στιγμή.

Χρόνος επεξεργασίας της παραγγελίας:
Χρόνος επεξεργασίας της παραγγελία είναι ο χρόνος που απαιτείται για να ετοιμαστεί η παραγγελία, να συσκευαστεί και να τιμολογηθεί ώστε να είναι έτοιμη προς αποστολή. Ο μέσος χρόνος επεξεργασίας της παραγγελίας είναι 1-2 εργάσιμες αν όλα τα προϊόντα είναι διαθέσιμα στο κατάστημα που επεξεργάζεται την παραγγελία. Οι παραπάνω χρόνοι μπορεί να αυξηθούν ανάλογα με τον όγκο τον παραγγελιών. Η zappas-toys.gr δεν είναι υπεύθυνη για τους χρόνους παράδοσης της εταιρείας courier.

Κόστος Μεταφορικών:
Το κόστος των μεταφορικών είναι 5€ 

Άρνηση Παραλαβής:
Σε περίπτωση άρνησης παραλαβής, αδιαφορίας παραλαβής της παραγγελίας ή όμοιας κακόβουλης πράξης από την πλευρά του πελάτη, η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα προσφυγής στη δικαιοσύνη προκειμένου να διεκδικήσει ζημίες που ενδεχομένως να έχουν προκύψει ως αποτέλεσμα ηλεκτρονικής ή τηλεφωνικής παραγγελίας του πελάτη.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας